Ψηφιακά έργα

Ο Μάρκος Καμπάνης αν και γνώστης πολλών παραδοσιακών τεχνικών και καλλιτέχνης που βασίζεται εν πολλοίς στην παρατήρηση του εξωτερικού κόσμου αισθάνεται παραλλήλως οικεία με την τεχνολογία και την ψηφιακή εικόνα.
Κατά καιρούς έχει πειραματιστεί με έργα βασισμένα στην ψηφιακή τεχνολογία: ψηφιακά επεξεργασμένες και τυπωμένες φωτογραφίες αλλά και εικόνες που βασίστηκαν σε ψηφιακή επεξεργασία υπαρχόντων έργων ή σχεδίων του. Λίγα από αυτά, αποτέλεσαν κομμάτια της σειράς «365». Συχνά πειραματίζεται κάνοντας παραλλαγές με βοηθό την ψηφιακή τεχνολογία. Χρησιμοποιεί επίσης τα ψηφιακά μέσα για να μελετά πιθανές χρωματικές η συνθετικές παραλλαγές αλλά και να εμπλουτίζει τον τρόπο θέασης της πραγματικότητας.
Markos Kampanis Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Created by Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.